15.10.201816.10.201817.10.201818.10.201819.10.2018UWAGI
1, 3, 7, 9 1, 6, 7, 9, 10  1, 3, 7, 9 1, 3, 7, 9 1, 3, 4, 7, 9 Alergeny
Ś: PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; WĘDLINA DROBIOWA; SER ŻÓŁTY; POMIDOR; OGÓREK; KAKAO Ś: PŁATKI KUKURYDZIANE NA MLEKU; PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; SZYNKA SŁOWIAŃSKA; SEREK KANAPKOWY; PAPRYKA; OGÓREK; HERBATA  Ś: PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; POLĘDWICA SOPOCKA; PASTA TWAROGOWA O SMAKU WIŚNIOWYM; POMIDOR; OGÓREK; BIAŁA KAWA Ś: PŁATKI ORKISZOWE NA MLEKU; PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; SOPELEK; JAJKO; RZODKIEWKA; OGÓREK; HERBATA Ś: PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM;  SZYNKA ZE WSI; ŻÓŁTY SER; POMIDOR; OGÓREK; KAKAO  
O: ZUPA KAPUŚNIAK; NALEŚNIKI Z BIAŁYM SEREM I RODZYNKAMI Z MUSEM MALINOWYM; KOMPOT OWOCOWY O: ROSÓŁ Z MAKARONEM; POTRAWKA Z KURCZAKA; ZIEMNIAKI; SURÓWKA Z PEKINKI, MARCHWI I JABŁKA;  SOK KAROTKA  O: ZUPA GROCHOWA; KLUSKI LENIWE;MARCHEWKA TARTA Z JABŁKIEM; KOMPOT  O: ZUPA KREM Z BROKUŁ Z  GROSZKIEM PTYSIOWYM; GULASZ WIEPRZOWO-WARZYWNY; KASZA GRYCZANA; SURÓWKA Z OGÓRKA KISZONEGO; KOMPOT WIŚNIOWY O: ZUPA ZACIERKOWA; FILET Z DORSZA SMAŻONY; ZIEMNIAKAMI; SURÓWKA Z BIAŁEJ KAPUSTY; KOMPOT JABŁKOWY  
P: CIASTO DROŻDŻOWE, BANAN; BIAŁA KAWA  P: KOLOROWA GALARETKA Z OWOCAMI, MLEKO SMAKOWE P: KASZA MANNA NA SŁODKO; SAŁATKA OWOCOWA P: CHAŁKA Z MASŁEM; DŻEM NISKOSŁODZONY TRUSKAWKOWY; ŚLIWKA; KAKAO

P: SEREK HOHO; BISZKOPTY BEZCUKROWE; JABŁKO

 

 

22.10.201823.10.201824.10.201825.10.201826.10.2018UWAGI
1, 7, 9 1, 6, 7, 9 1, 3, 6, 7, 9, 10 1, 6, 7, 9, 10 1, 3, 4, 6, 7, 9 Alergeny
Ś: PŁATKI OWSIANE NA MLEKU; PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; SZYNKA SŁOWIAŃSKA; SEREK KANAPKOWY; POMIDOR, OGÓREK; HERBATA Ś: PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; SCHAB PIECZONY; ŻÓŁTY SER;  PAPRYKA, OGÓREK; KAKAO  Ś: PŁATKI MIODOWE NA MLEKU; PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; SZYNKA SŁOWIAŃSKA; PASTA BROKUŁOWO- JAJECZNA Z CZOSNKIEMY; RZODKIEWKA; OGÓREK; HERBATA  Ś: PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; WĘDLINA DROBIOWA; SEREK TOPIONY; PAPRYKA;OGÓREK; BIAŁA KAWA Ś: PŁATKI RYŻOWE NA MLEKU; PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; WĘDLINA DROBIOWA; SEREK KANAPKOWY; POMIDOR; OGÓREK; HERBATA  
O: ZUPA WIELOWARZYWNA; RYŻ Z JABŁKIEM PRAŻONY; KOMPOT  O:  ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM; FILET Z PIERSI KURCZAKA ZAPIEKANY Z MOZZARELLĄ; ZIEMNIAKI, MARCHEWKA Z GROSZKIEM KOMPOT ŚLIWKOWO- JABŁKOWY O: BARSZCZ UKRAIŃSKI; PULPECIK WIEPRZOWY W SOSIE KOPERKOWYM; KASZA PĘCZAK, SAŁATA LODOWA Z WARZYWAMI; SOK KAROTKA O: ZUPA OGÓRKOWA; MAKARON W SOSIE MIĘSNO WARZYWNYM; KOMPOT TRUSKAWKOWY O: ZUPA KRUPNIK Z KASZĄ JAGLANĄ; KOTLET Z MIRUNY SMAŻONY; ZIEMNIAKI PURRE; SURÓWKA Z KWASZONEJ KAPUSTY; KOMPOT   
P: BUDYŃ WANILIOWY Z SOKIEM MALINOWYM; WAFLE GOFROWE; BANAN P: CIASTO BISZKOPTOWE Z JABŁKIEM; KOKTAJL BANANOWY P: SEREK DANONEK; ŚLIWKA, BISZKOPTY BEZCUKROWE P: CHAŁKA ZDOBNA Z MASŁEM; SEREK HOMOGENIZOWANY; ARBUZ; KAKAO P: JOGURT OWOCOWY FINEZJA; CHRUPKI KUKURYDZIANE; JABŁKO  

Legenda:

Ś - śniadanie;
O - obiad;
P - podwieczorek.