20.01.202021.01.202022.01.202023.01.202024.01.2020UWAGI

   
 
 ALERGENY

Ś: PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; WĘDLINA DROBIOWA; SER ŻÓŁTY; POMIDOR; OGÓREK; KAKAO

Ś: PŁATKI KUKURYDZIANE NA MLEKU; PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; SZYNKA SŁOWIAŃSKA; SEREK KANAPKOWY; PAPRYKA; OGÓREK; HERBATA  Ś:  PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; POLĘDWICA SOPOCKA SEREK TOPIONY; RZODKIEWKA; OGÓREK; BIAŁA KAWA Ś: PŁATKI ORKISZOWE NA MLEKU; PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; SZYNKA SŁOWIAŃSKA; SEREK KANAPKOWY; PAPRYKA; OGÓREK; HERBATA Ś; PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM;  SZYNKA ZE WSI; ŻÓŁTY SER; PAPRYKA; OGÓREK; KAKAO  
O: ŻUREK ŚLĄSKI; RYŻ Z JABŁKIEM PRAŻONYM; KOMPOT
O: ZUPA POMIDOROWA Z MAKARONEM; KOTLET DROBIOWY PIECZONY; MARCHEWKA MINI GOTOWANA; SOK KAROTKA  O: ZUPA GULASZOWA; PIEROGI LENIWE; SURÓWKA Z MARCHEWKI I JABŁKA; KOMPOT
O: ZUPA SZPINAKOWA; POLĘDWICZKI W SOSIE ŚMIETANOWYO- ZIOŁOWYM; KASZA PĘCZAK; SAŁATKA Z OGÓRKÓW; GALARETKA DO PICIA O: ZUPA GROCHOWA; PULPECIK RYBNY W SOSIE POMIDOROWYM; KASZA JĘCZMIENNA; SURÓWKA Z CZERWONEJ KAPUSTY; SOK KAROTKA    
P: BUDYŃ; CIASTO DOMOWE; MANDARYNKA
P: CIASTO DROŻDŻOWE; ACTIMEL; GRUSZKA P: SEREK PRZEKĄSKOWY KIRI Z PALUSZKAMI; BANAN; HERBATA OWOCOWA  P: CHAŁKA ZDOBNA; MASŁO; DŻEM; MUS OWOCOWY; MLEKO SMAKOWE

 P: SEREK HOHO; BISZKOPTY; JABŁKO

 

 

27.01.202028.01.202029.01.202030.01.202031.01.2020 UWAGI
 
 
 
 
 
 ALERGENY
 Ś: PŁATKI OWSIANE NA MLEKU; PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; SZYNKA SŁOWIAŃSKA; SEREK KANAPKOWY; POMIDOR; OGÓREK; HERBATA Ś:  PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; SCHAB PIECZONY; ŻÓŁTY SER; POMIDOR; OGÓREK; KAKAO Ś: PŁATKI MIODOWE NA MLEKU; PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; SZYNKA SŁOWIAŃSKA; SEREK TOPIONY; PAPRYKA; OGÓREK; HERBATA 
 Ś:  PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; WĘDLINA DROBIOWA; TWAROŻEK ZE SZCZYPIORKIEM; RZODKIEWKA; OGÓREK; KAKAO  Ś: PIECZYWO MIESZANE Z MASŁEM; WĘDLINA DROBIOWA; SEREK KANAPKOWY; POMIDOR; OGÓREK; HERBATA  
 O: ZUPA ZIEMNIACZANA Z POMIDORAMI; NALEŚNIKI Z BIAŁYM SEREM LUB DŻEMEM;  KOMPOT  O:  ZUPA OGÓRKOWA; GULASZ DROBIOWY Z WARZYWAMI; RYŻ; SOK KAROTKA  O: ZUPA Z SOCZEWICY CZERWONEJ; MAKARON Z TRUSKAWKAMI; KOMPOT   O: ZUPA KREM Z ZIELONYCH WARZYW Z GROSZKIEM PTYSIOWYM; PIECZEŃ RZYMSKA W SOSIE KOPERKOWYM; KASZA GRYCZANA; SURÓWKA Z MARCHEWKI, PORA I JABŁKA; SOK KAROTKA  O: ZUPA KRUPNIK Z KASZĄ JAGLANĄ; DORSZ PIECZONY Z SOSEM CYTRYNOWYM;   ZIEMNIAKI  SURÓWKA Z KWASZONEJ KAPUSTY; KOMPOT   
P: STRUCLA; MLECZKO SMAKOWE; BANAN  P: KASZA MANNA Z OWOCAMI; CHRUPKI KUKURYDZIANE; ORZESZKI NERKOWCA P: GALARETKA OWOCOWA; OWOCE SUSZONE; DANONEK  P: CHAŁKA ZDOBNA; MASŁO; MIÓD; WINOGRONO; BIAŁA KAWA    P: PUDDING; WAFLE RYŻOWE; JABŁKO  

Legenda:

Ś - śniadanie;
O - obiad;
P - podwieczorek.